Werkgever, pak je voorsprong

met online marketing

Geef aandacht aan online marketing

SocialLane Academy biedt maatwerkoplossingen voor de digitale ontwikkeling van uw organisatie. Met een divers aanbod binnen onze Online Marketing Academy versterken wij het kennisniveau van uw organisatie.

Met individuele leertrajecten, InCompany training, Coachingstrajecten of een Trainee programma is er altijd een invulling die aansluit op uw situatie. Geborgen door kwalitatieve & actuele theorie, direct toepasbare opdrachten en begeleiding door ervaren online marketeers.

Kortom, zoekt u een kennispartner voor de realisatie van uw digitale vooruitgang? Dan bieden wij een passende oplossing voor uw vraagstuk.

“Marketing leer je niet vanuit de schoolbanken. Het is een vak dat vraagt om actuele kennis en aandacht. Wij willen het kennisniveau binnen organisaties vergroten. Dat is onze drijfveer om met deze Academy ondernemers verder te brengen”

– Jochem van Loon (directeur SocialLane Academy)

Jochem en Petrouska
Q

Informatief gesprek aanvragen voor Werkgevers

Maatwerkoplossingen voor de inzet van online marketing

Online Marketing opleiding

Een opleiding/coachingstraject waarin alle aspecten van online marketing aan bod komen. Vanuit een strategie belichten wij alle onderwerpen en vertalen deze naar een concreet marketingplan. Met coaching van een ervaren marketeer en toepasbare praktijkopdrachten.

Na 4 maanden kan de deelnemer zelfstandig aan de slag met de online positionering van uw organisatie.

Losse online cursussen

In 4 tot 8 weken leren deelnemers een relevant onderdeel van online marketing. De oplossing om gericht aan de slag te gaan met een onderwerp waar bijscholing wenselijk is en uw organisatie behoefte aan heeft. Denk aan Google Marketing, Social Media of Web strategie.

Ook in de cursussen krijgen de deelnemers coaching van onze ervaren marketeers.

InCompany trainingen

Ons cursusaanbod is ook af te nemen als InCompany training. Een mooie vorm om collega’s samen verder te brengen. Onze input sluit aan op de bedrijfsdoelstellingen en het kennisniveau van de deelnemers.

Deze trainingen geven wij InCompany alsook op onze locatie in de haven van Scheveningen.

Trainee programma

Met ons trainee programma wordt talent in 4 weken geschoold en is hierna inzetbaar voor uw organisatie. Altijd met de inhoudelijke begeleiding van een senior online marketeer.

Kortom, inzet van gemotiveerd talent met de kennis van ervaren marketeers binnen handbereik.

Coaching door online marketeers

Dat online experts de deelnemers coachen, maakt ons aanbod uniek. De coaches van SocialLane Academy zijn niet alleen ervaren, maar zij zijn nog steeds dagelijks zelf met het vak bezig.

Zij kunnen zich goed verplaatsen in de klant en vinden het prachtig om hun kennis over te dragen. Er is aandacht voor de strategie en ondersteuning bij de uitvoering om zo de deelnemer on-the-job te begeleiden naar het certificaat of een opdracht. Kortom, met de SocialLane Academy bieden wij een begeleiding door experts.

O&O fondsen

“Ik geloof er in dat organisaties verder komen als online marketing de aandacht krijgt die het nodig heeft".

– Petrouska van Loon