Voor mensen met een UWV-uitkering

Laat je omscholen tot online marketeer

Onze opleiding online marketeer volgen via UWV

Zoek jij een vak dat de toekomstbestendig, afwisselend en gewoon erg leuk is? Dan is het een goed idee om je te laten omscholen tot online marketeer. Dat kan nu door onze opleiding in 3 maanden te volgen. Deze opleiding draagt bij aan duurzame inzetbaarheid op de arbeidsmarkt.

Onze opleiding wordt door UWV vergoed.

Je leert exact hoe je bezoekers naar een website trekt, Social Media inzet en wat het beste werkt voor Google Marketing. Onderwerpen waar veel bedrijven mee geholpen zijn en jij je kans op een baangarantie mee vergroot.

In 6 stappen aan de slag met de opleiding

Stap 1

Stap 2

Vraag een UWV-offerte bij ons aan

Stap 3

Leg de brochure, offerte en opleiding voor aan jouw UWV-adviseur

Stap 4

UWV bepaalt of deze opleiding voor jou wordt vergoed

Stap 5

Na akkoord van UWV nemen wij met jou de vervolgstappen door

Stap 6

Je begint met de opleiding online marketing

E-learning

1-op-1 coaching

l

Praktijkopdrachten

Ons aanbod voor het omscholen tot Online Marketingexpert

Volg de complete opleiding tot online marketeer.

Online Marketing opleiding

Een opleiding waarmee je wordt opgeleid tot online marketeer! Deze opleiding is gericht op het aanleren van nieuwe beroepsspecifieke vaardigheden. Daarnaast vergroot je met deze studie ook je algemene inzetbaarheid. Je leert namelijk ook hoe je kunt analyseren, met nieuwe systemen om dient te gaan en je wordt daarnaast gestimuleerd om kritisch te kijken naar je eigen handelen. Met deze e-learning, coaching door een ervaren marketeer en direct toepasbare praktijkopdrachten weet jij na 3 maanden alles wat je kunt doen om online marketing van A tot Z op te pakken. Je gaat aan de slag met onderwerpen als:

  • Online strategie
  • Zoekmachine-optimalisatie (SEO)
  • Google & Bing Ads (SEA)
  • Social media marketing
  • Website-onderhoud
  • E-mailmarketing
UWV-logo-Transparant
NRTO keurmerk

UWV leertraject

Steeds meer bedrijven hebben behoefte aan een betere positie op het internet. Er staan dus heel veel vacatures uit voor online marketeer. Jij vergoot dus je kans op een baan wanneer jij je in 3 maanden laat omscholen tot online marketeer. Wij bieden daarom het UWV leertraject en bieden hiermee het volgende:

  • 12 maanden toegang tot een online leeromgeving
  • 3 maanden intensieve coaching
  • praktijkopdrachten voor directe toepassing
  • beoordeling en certificaat

Wil jij je baangarantie vergroten met deze opleiding? Vraag een offerte aan en dien deze in bij je UWV-adviseur. Om in aanmerking te komen voor de vergoeding van UWV moet goedkeuring verkregen worden van een adviseur van het UWV.

Laat je omscholen naar het vak van de toekomst

Dit is het moment om online marketeer te worden. Ben je in een situatie gekomen waarbij omscholing je verder kan helpen? Dan is het slim om je te laten omscholen naar het beroep van de toekomst. Er is grote behoefte aan online marketeers en dat zal de komende jaren niet veranderen. Wij hebben een blog geschreven waarin wij uiteen zetten waarom het slim is om je te laten omscholen tot online marketeer!

Wil jij meer informatie voor onze online marketing opleiding?

Wij nemen graag de tijd om je te informeren over alle mogelijkheden binnen de SocialLane Academy.
Laat je telefoonnummer achter en wij nemen snel contact met je op.