SEO Cursus

E-learining met persoonlijke begeleiding.

SEO cursus volgen

Duurt 4 weken

24/7 toegang tot leeromgeving

Leer zoekmachine-optimalisatie (SEO) van ervaren marketeers

In Nederland zoekt 95% van de mensen via Google. Het is dus van belang dat je website goed vindbaar is. Na het volgen van deze SEO cursus weet je wat je moet doen om jouw website of die van jouw werkgever hoger te positioneren in Google. Je beheerst de basis voor online succes.

Zoekmachine-optimalisatie (SEO) is een continu proces om de positie van de site in Google te verbeteren. Er zijn vele factoren van invloed op de stijging die je kunt realiseren. Met deze cursus weet je precies aan welke knoppen je moet draaien om meer bezoekers aan te trekken en het aantal conversies te verhogen.

Investering

De investering bedraagt €825,- excl. btw (€998,25 incl. btw). 

Met het STAP-budget wordt deze cursus volledig vergoed!

Info: STAP-budget

Duur

Met een studiebelasting van gemiddeld 6 uur per week rond je de opleiding in 4 weken af.

Op de startdatum worden de inloggegevens verstrekt. Vanaf dat moment is de online leeromgeving 12 maanden beschikbaar.

Coaching

De cursus is inclusief coaching door een ervaren marketeer. Deze coaching is beschikbaar voor de duur van de gemiddelde cursuslooptijd (4 weken).

De coaching omvat feedback op de  praktijkopdrachten, antwoorden op tussentijdse vragen en een online sessie.

Z

Certificaat

Als je de praktijkopdrachten goed hebt uitgevoerd en het examen succesvol hebt afgerond, ontvang je een certificaat van bekwaamheid.

SocialLane heeft het NRTO keurmerk 

Schrijf je direct in met het STAP-budget!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Verbeter direct de vindbaarheid van je website

De theorie en doelgerichte praktijkopdrachten sluiten naadloos aan op jouw bedrijf. Voor het maken van de praktijkopdrachten is het handig om een eigen website, die van je werkgever of van een kennis te gebruiken.

1. Zoekwoordenanalyse

Ontdek welke zoekwoorden je doelgroep gebruikt en hoe je dit vertaalt naar de structuur van je website en de inhoud van de webpagina’s.

2. Zoekmachine-optimalisatie

Na de SEO cursus kun jij een website on-site en off-site optimaliseren voor een betere vindbaarheid in zoekmachines als Google.

3. Linkbuilding

Je leert alles over effectieve backlinks, inbound links en terugkerende links en je zet ‘champagne SEO’ in voor een goede interne linkstructuur.

4. Kennis van tools

Leer hoe je optimaal gebruik maakt van tools zoals Google Analytics, Google Search Console en Google Mijn Bedrijf.

online marketing coach

“Het doel is niet om door zoveel mogelijk mensen gevonden te worden. Het doel is om gevonden te worden door de mensen waarvoor jij een oplossing hebt. SEO is dus niet alleen maar techniek en dat maakt het begeleiden van cursisten van de zoekmachine optimalisatie cursus extra leuk.” Arne de Vos, Coach bij SocialLane Academy

~ Arne de Vos, Coach bij SocialLane Academy

Wil jij meer informatie voor de SEO cursus?

Onze business manager Daniela neemt graag de tijd om je te informeren over alle mogelijkheden binnen de SocialLane Academy.
Laat je telefoonnummer achter en zij neemt snel contact met je op.