Reviews

online marketing academy

Een hele fijne opleiding om een goede basis te leggen als je nieuw bent in het vak. Niet twijfelen maar gewoon aanmelden, het gaat je een hoop brengen!
Anoniem

Ik heb met veel plezier de SEO cursus gevolgd. Het geleerde is goed direct toe te passen. Fijn ook is dat je voor de opdrachten je eigen bedrijf kan gebruiken. Al met al een aanrader!
Sjaak

Deze opleiding geeft je een goede basis voor het starten met SEO. Informatie gecombineerd met theorie toepassen in de praktijk.
Anoniem

Mooie opleiding die je in je eigen tijd kunt volgen dankzij het toegankelijke online platform!
Robine

Tijdens mijn zoektocht naar een SEO cursus die direct toepasbaar is in mijn werk, kwam ik bij SocialLane Academy terecht. Ik ben super blij dat ik deze cursus heb gevolgd, want ik weet nu precies waar ik moet beginnen en hoe ik te werk moet gaan. De combinatie van theorie en praktijk vond ik erg fijn!
Hans

Nooit gedacht dat ik zoveel zou leren. De fijne kneepjes, tools en gehele opzet van een goede workflow zorgden ervoor dat ik veel beter en gestructureerder webpagina’s kan maken die veel beter gevonden worden. SocialLane Academy en Arne bedankt voor deze inspirerende cursus.
Rob

Wat een fijne en complete opleiding! Zelfs als je kennis van het vakgebied hebt, biedt de opleiding genoeg uitdaging(en). De e-learning geeft je de vrijheid om op elk gewenst moment te studeren en de stof is zo volledig dat het absoluut niet onderdoet aan klassikaal studeren. Complimenten!
Angela

Een praktische online training met een online coach die je direct kan helpen met je vragen. In mijn geval was de inhoud van de training aangepast op wat ik nog meer wilde weten over SEO en websiteoptimalisatie aan de hand van Google Analytics. Blij mee!
Peter

De afgelopen maanden heb ik met veel plezier de ontbrekende knowhow tot mij genomen en de praktijkopdrachten uitgevoerd. Hierbij heb ik de 1-op-1 coaching van Emma Haasnoot als heel prettig ervaren. Inmiddels heb ik met goed resultaat het eindexamen behaald!
Monique

Inmiddels hebben veel leergierige deelnemers onze cursussen gevolgd en hun positieve reacties met ons gedeeld. Een greep hiervan staat hierboven. Sinds 2023 gaan de reviews via KlantenVertellen.

SocialLane, online marketingbureau dat graag kennis deelt 

 
quote SocialLane

SocialLane is een full-service online marketingbureau met de focus op online succes. Bij ons werken specialisten op het gebied van webdesign, Google marketing, social media, contentcreatie, marketing automation en online advertising. Onze online marketeers zijn creatief, betrokken en praktisch ingesteld. Met die eigenschappen lossen we ieder online vraagstuk op.

SocialLane werkt sámen met de klant aan online succes. Daar zijn we goed in en dat vinden we leuk. Wat we ook leuk vinden, is onze kennis delen. Zo is de SocialLane Academy ontstaan.

 Leer ook hoe jij online succes kunt creëren!

 

Wil jij meer informatie voor onze online marketing Academy?

Onze business manager Daniela neemt graag de tijd om je te informeren over alle mogelijkheden binnen de SocialLane Academy.
Laat je telefoonnummer achter en zij neemt snel contact met je op.

5 + 12 =