De mensen achter de Academy

Nederland digitaal vaardig

Jochem en Petrouska zijn een ondernemend echtpaar dat al 20 jaar onderneemt en runnen het online marketing bureau SocialLane bijna 10 jaar. De Academy was een lang gekoesterde wens van beide en in het begin van 2020 zagen zij de kans dit ook waar te maken.

Vanuit expertise en ervaring zagen zij, dat het noodzakelijk is dat er veel meer kennis bij mensen moet worden aangebracht en dat met name vanuit de praktijk.

“Marketing leer je niet alleen vanuit de schoolbanken, maar het is een vak dat je in de praktijk heel erg leert. Vanuit die insteek hebben wij de Academy opgericht.”
– Jochem van Loon

Jochem en Petrouska

Jochem en Petrouska

Informatie over de academy

SocialLane Academy is een online marketing Academy waar je in vier maanden met e-learning, praktijkopdrachten en coaching volledig wordt opgeleid tot online marketeer. De leeromgeving is volledig online. Het is ook mogelijk om ook onderdelen van de online marketing opleiding los te volgen. Dit zijn kortere cursussen tussen de 4 en 8 weken. Ook tijdens deze cursussen krijg je e-learning, praktijkopdrachten en coaching. De coaches zijn betrokken bij de deelnemers van de Academy en hebben tot doel iedereen dusdanig te begeleiden het hoogste rendement uit de studie te halen.

Voor wie

SocialLane Academy is voor iedereen die verder wil met online marketing. Of je nu een ervaren marketeer bent die op korte termijn online wil gaan of een ondersteuner die voor het bedrijf alleen met social media aan de slag wil gaan. Onze studies dragen bij aan jouw duurzame en brede inzetbaarheid op de arbeidsmarkt. Ook als ondernemer kan je bij de Academy terecht. Je weet alles van je eigen vak, maar je kunt ook zelf aan de slag met (onderdelen van) online marketing. Om een bedrijf in deze tijd draaiende en gezond te houden, is online marketing onmisbaar.

Daarnaast is de volledige opleiding ook beschikbaar voor omscholing via UWV om de kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Onze scholing is gericht op het aanleren van beroepsspecifieke vaardigheden. 

Kwaliteit

SocialLane Academy is NRTO gecertificeerd. Deze certificering is een kwaliteitsgarantie. De kracht van de Academy is, dat je begeleid wordt door een online marketeer die naast coachen ook het vak zelf uitoefent. Je gaat zelfstandig aan de slag via jouw online leeromgeving en de coach begeleidt en ondersteunt jou tijdens het leren van het vak.

Daarnaast worden de ontwikkelingen van online marketing nauwlettend gevolgd en deze worden toegevoegd aan of aangepast in de lesstof. Zo garanderen wij actuele en direct toepasbare kennis! Onze academy heeft kwaliteit dagelijks op de agenda staan. Niet alleen door zelf kritisch te blijven kijken naar de lesstof, onze processen en het scholingsplatform. Wij doen dit ook op basis van klanttevredenheidsonderzoeken en enquêtes onder onze studenten.  

Toekomst

We denken veel na over de toekomst van de Academy. Er zijn veel ideeën en plannen waar we over sparren en hopelijk snel waar mogen maken.

Wat zou jij nog willen zien bij SocialLane Academy? Laat het ons weten!

Ervaren coaches

De coaches van SocialLane Academy zijn niet alleen ervaren, maar ook betrokken. Het zijn ervaren online marketeers die nog dagelijks met het vak zelf bezig zijn.

Ze zetten zich dagelijks voor de volle 100% in voor het online succes van hun klanten. Met diezelfde bevlogenheid helpen ze jou om het vak online marketing onder te knie te krijgen.

Coaches Academy

“Ik geloof er heel erg in om mensen op te leiden en het vak te leren en op die manier verder te helpen in de arbeidsmarkt."

– Petrouska van Loon