Wie zijn wij?

 

De mensen achter de Academy

SocialLane, online marketingbureau dat graag kennis deelt 

 

Wij zijn een full-service online marketingbureau met de focus op online succes. Bij ons werken specialisten op het gebied van webdesign, Google marketing, social media, contentcreatie, marketing automation en online advertising. Onze online marketeers zijn creatief, betrokken en praktisch ingesteld. Met die eigenschappen lossen we ieder online vraagstuk op.

Ieder bedrijf is anders. Daarom is onze dienstverlening maatwerk. Toch staat één ding altijd vast: SocialLane werkt sámen met de klant aan online succes. Daar zijn we goed in en dat vinden we leuk. Wat we ook leuk vinden, is onze kennis delen. Zo is de SocialLane Academy ontstaan.

De Haagse online marketeers met hart voor mens en business.

Emma, Online marketeer bij SocialLane

Leren van ervaren marketingprofessionals

Bij de SocialLane krijg je altijd 1-op-1 coaching. Dit geldt voor de opleiding tot online marketeer, maar ook voor de cursussen die we aanbieden. Je coach is een ervaren online marketeer van SocialLane. Deze marketeer draait al jaren mee in de wereld van online marketing en heeft daarom veel praktische kennis. Daarom kan de coach je altijd helpen met alle vragen over bijvoorbeeld zoekmachine-optimalisatie, Google Ads en social media.

 

 Leer ook hoe je online succes kunt creëren

De online marketeers van SocialLane zijn niet alleen ervaren, maar ook betrokken bij anderen. Ze zetten zich dagelijks voor de volle 100% in voor het online succes van hun klanten. Met diezelfde bevlogenheid helpen ze jou om het online-marketingvak onder te knie te krijgen.

Al voor je aan de opleiding of cursus begint, maakt je coach een planning voor je. Tijdens de opleiding of cursus loopt hij of zij de praktijkopdrachten met je door en beantwoordt al je vragen. Ook houdt je coach je gemotiveerd gedurende de opleiding of cursus. Alleen op die manier kun jij een goede online marketeer worden.

Wil jij meer informatie voor onze online marketing Academy?

Onze accountmanager Joosje neemt graag de tijd om je te informeren over alle mogelijkheden binnen de SocialLane Academy.
Laat je telefoonnummer achter en zij neemt snel contact met je op.

7 + 11 =

Joosje Bellaart

Accountmanager bij SocialLane

070 – 322 90 83