De coaches van SocialLane Academy

Leren van ervaren marketingprofessionals

Bij de SocialLane Academy krijg je altijd persoonlijke coaching. Dit geldt zowel voor de opleiding tot online marketeer, als ook voor de cursussen die we aanbieden. Je coach is een ervaren online marketeer van SocialLane of uit het Marketing werkveld. De marketeers draaien al jaren mee in de wereld van online marketing en hebben daarom veel praktische kennis.

Arne de Vos

Arne de Vos

Coach & Freelance Marketeer

Lorenzo Sendar

Lorenzo Sendar

Coach & Docent Marketing

Iris Verheul

Iris Verheul

Coach & Online Marketeer

Maaike Vennik

Maaike Vennik

Coach & Freelance Marketeer

Emma Haasnoot

Emma Haasnoot

Coach & Online Marketeer

Daan Buursen

Daan Buursen

Coach Google marketing

Maartje van Galen

Maartje van Galen

Coach social media marketing

Jochem van Loon

Jochem van Loon

Commercieel directeur

Daniela Zuppelli

Daniela Zuppelli

Business manager

Petrouska van Loon

Petrouska van Loon

Projectmanager

Joosje Bellaart

Joosje Bellaart

Accountmanager

De Haagse online marketeers met hart voor mens en business.

SocialLane, online marketingbureau dat graag kennis deelt 

 
quote coaches

SocialLane is een full-service online marketingbureau met de focus op online succes. Bij ons werken specialisten op het gebied van webdesign, Google marketing, social media, contentcreatie, marketing automation en online advertising. Onze online marketeers zijn creatief, betrokken en praktisch ingesteld. Met die eigenschappen lossen we ieder online vraagstuk op.

SocialLane werkt sámen met de klant aan online succes. Daar zijn we goed in en dat vinden we leuk. Wat we ook leuk vinden, is onze kennis delen. Zo is de SocialLane Academy ontstaan.

 

 Leer ook hoe je online succes kunt creëren

De online marketeers van SocialLane zijn niet alleen ervaren, maar ook betrokken bij anderen. Ze zetten zich dagelijks voor de volle 100% in voor het online succes van hun klanten. Met diezelfde bevlogenheid helpen ze jou om het online-marketingvak onder te knie te krijgen.

Al voor je aan de opleiding online marketing begint, maakt je coach een planning voor je. Tijdens de opleiding loopt hij of zij de praktijkopdrachten met je door en beantwoordt tussendoor je vragen. Ook stimuleert je coach je gedurende de opleiding om het meest uit jezelf en de opleiding te halen. Na het volgen van de volledige opleiding online marketing ben jij een goede en zelfstandige online marketeer.

Wil jij meer informatie voor onze online marketing Academy?

Onze business manager Daniela neemt graag de tijd om je te informeren over alle mogelijkheden binnen de SocialLane Academy.
Laat je telefoonnummer achter en zij neemt snel contact met je op.