Online Marketing E-learning

Leren via onze online leeromgeving

In deze moderne tijden is e-learning niet meer weg te denken. De digitale mogelijkheden zijn ontelbaar. Ook voor leren en ontwikkelen.

De online marketing opleiding van SocialLane Academy is ook online te volgen. Je krijgt toegang tot jouw eigen digitale leeromgeving. De praktijkopdrachten voer je direct uit voor jouw eigen bedrijf, jouw wergever of voor de business van een kennis of vriend.

Als je kiest voor leren via een e-learning heb je geen reistijden, geen vaste lestijden en kies je een plek om te studeren die het beste voor jou werkt. De leeromgeving is online altijd binnen handbereik. Log in wanneer en waar het jou uitkomt.

Volg de opleiding of cursus geheel zelfstandig voor de studieduur en vanaf de afgesproken startdatum. Ontvang daarbij terugkoppelingen op jouw praktijkopdrachten en antwoorden op jouw vragen van jouw persoonlijke marketing coach!

Ook onze losse cursussen bieden we aan in een online leeromgeving. Voor de korte cursussen kun je kiezen uit een paar startmomenten.

Welke opleiding of cursus je ook kiest, je krijgt altijd één jaar toegang tot jouw leeromgeving.

coach social media

De voordelen van e-learning van de SocialLane Academy

Flexibiliteit

Een van de belangrijkste voordelen van e-learning is flexibiliteit. Je kunt namelijk zelf jouw tijden bepalen om te leren en opdrachten uit te voeren. Plaats en tijd zijn met e-learning niet meer van belang. Een e-learning programma zorgt er namelijk voor, dat je individueel maar ook binnen een organisatie op een gerichte manier kunt ontwikkelen. Ook voor bedrijven is dit een belangrijk voordeel, omdat medewerkers geen hele dagen kwijt zijn aan de opleiding en de reistijd. Ze kunnen het zelf verdelen en eventueel ook thuis oppakken.

Lagere kosten

Een ander belangrijk voordeel zijn de lagere kosten van een e-learning. Denk aan reiskosten (het openbaar vervoer of de auto), verblijfskosten of kosten voor een eventuele cursusruimte. Ook worden kosten voor boeken, hard-copy documenten en pennen vermeden. Er zijn geen extra kosten voor examens op locatie. Met e-learning zijn deze allemaal overbodig en bespaar je zodoende op kosten.

w

Interactie

Het grootste voordeel van een e-learning via SocialLane Academy is de interactie met de coach! De coach is tijdens de gemiddelde opleidings- en cursusduur beschikbaar voor vragen. Elke praktijkopdracht wordt door jouw coach nagekeken en voorzien van een terugkoppeling en soms zelfs uitdagende wedervragen. Dit zorgt voor interactie en meer diepgang. Waar mogelijk wordt de theorie ondersteund met beeld en geluid. Dit maakt het leren een stuk aangenamer.

 

De leeromgeving van deze e-learning is 24/7 en 12 maanden voor jou beschikbaar!

Wil jij meer informatie voor onze e-learning opleidingen?

Vul het formulier in en Daniela neemt contact met je op.