Online Marketing E-learning

In deze moderne tijden is e-learning niet meer weg te denken. De digitale middelen zijn enorm gegroeid, zo ook het aanbod van e-learning opleidingen. De online marketing opleiding van de SocialLane Academy is ook een e-learning opleiding. Het is een traject op maat en ideaal voor omscholing naar een online marketeer. Geen docent voor een groep, geen vaste tijden en geen algemene uitleg. Alles is specifiek gericht op jou en jouw bedrijf. Bepaal zelf je tijd want alles is online altijd binnen handbereik. Ook onze cursussen bieden we aan via het E-learningsplatform. Doe de opleiding geheel zelfstandig maar wel met jouw eigen marketing coach.

Welke opleiding of cursus je ook kiest, je krijgt altijd één jaar toegang tot het e-learningsplatform.

Emma, Online marketeer bij SocialLane

De voordelen van e-learning van de SocialLane Academy

 

Flexibiliteit

Een van de belangrijkste voordelen van e-learning is flexibiliteit. Je kunt namelijk zelf jouw tijden bepalen om te leren en opdrachten uit te voeren. Plaats en tijd zijn met e-learning niet meer van belang. Een e-learning programma zorgt er namelijk voor dat je individueel maar ook binnen een organisatie op een gerichte manier kunt ontwikkelen. Ook voor bedrijven is dit een belangrijk voordeel, omdat medewerkers geen hele dagen kwijt zijn aan de opleiding. Ze kunnen het zelf verdelen en eventueel ook thuis oppakken.

 

Lagere kosten

Een ander belangrijk voordeel zijn de lagere kosten van de opleiding. Denk aan reiskosten (OV of auto), verblijfskosten of kosten voor een eventuele cursusruimte. Met e-learning zijn deze allemaal overbodig en bespaar je hier dus op kosten.

w

Interactie

Een ander voordeel van de SocialLane Academy is dat er veel interactie is, zowel binnen Academy als met de coach.

Per onderdeel zijn er talloze video’s die uitleg geven over dat specifieke onderdeel. Dit maakt het leren een stuk aangenamer. Ook zijn er tussentijdse toetsen en quizzen tussendoor om de kennis te toetsen en voor te bereiden voor de grote toets. Naast het leren van de stof pas je de kennis ook toe in de praktijk met opdrachten.

Het online opleidingsplatform van de Academy is 24/7 beschikbaar voor cursisten

Wil jij meer informatie voor onze e-learning opleidingen?

Vul het formulier in en Joosje neemt contact met je op.

11 + 10 =

Joosje Bellaart

Accountmanager bij SocialLane