Persoonlijke coaching door een ervaren online marketeer

Herinner je die klassikale lessen op school waarbij er vooral veel werd verteld door een leraar? Herinner je de momenten dat je huiswerk aan het maken bent, maar je bepaalde delen niet begrijpt of vastloopt? Of de momenten dat de leraar iets uitlegt maar je tussendoor niet altijd iets kunt vragen? Met de SocialLane Academy is dat verleden tijd!

Gedurende onze opleiding krijg je namelijk persoonlijke coaching met een ervaren online marketeer. Je krijgt van ons persoonlijke begeleiding en volledige focus op jou. Ons doel is om jou te scholen tot een online marketeer met goede kennis en praktijkervaring.

Team SocialLane Academy

Persoonlijke coaching op maat

Je gaat gedurende opleiding ook aan de slag met praktijkopdrachten voor een bedrijf. Dit kan zijn voor een bedrijf waar je voor werkt of voor een fictief bedrijf die je beter op de kaart gaat zetten. Met onze persoonlijke coaching kunnen we niet alleen jou, maar ook het bedrijf helpen te groeien. Onze coach is gedurende de opleiding jouw sparringpartner voor al jouw vragen en praktijkopdrachten. Om een goede begeleiding te garanderen heb je wekelijks overleg met jouw coach, om de opdrachten te bespreken en vragen te stellen over de stof, indien bepaalde zaken niet duidelijk zijn.

Zin om jouw kwaliteiten als online marketeer uit te breiden en te verfijnen? Wil jij groeien tot een zelfstandige online marketeer? Ga dan aan de slag met onze online marketing opleiding en wordt begeleid door een ervaren marketeer.

Wil jij meer informatie voor onze persoonlijke begeleiding?

Vul het formulier in en Joosje neemt contact met je op.

13 + 8 =

Joosje Bellaart

Accountmanager bij SocialLane