Persoonlijke coaching door een ervaren online marketeer

Persoonlijke begeleiding bij SocialLane Academy

Herinner je die klassikale lessen op school waarbij er vooral veel werd verteld door een leraar? Herinner je de momenten, dat je huiswerk aan het maken bent, maar je bepaalde delen niet begreep of vastliep? Met de e-learning van SocialLane Academy is dat verleden tijd!

Gedurende onze opleiding en cursussen ga je snel aan de slag met de theorie, werk je zelfstandig aan jouw praktijkopdrachten en krijg je persoonlijke coaching van een ervaren online marketeer. Je kunt tussendoor vragen stellen die altijd worden beantwoord. Ons doel is om jou te scholen tot een online marketeer met goede kennis en praktijkervaring. Dit kan alleen als je kunt terugvallen op een professional met kennis in het vakgebied.

Arne de Vos

Persoonlijke coaching op maat

Je gaat gedurende de opleiding aan de slag met praktijkopdrachten voor een bedrijf. Dit kan jouw eigen bedrijf zijn, het bedrijf waarvoor je werkt of voor een fictief bedrijf. Met onze persoonlijke coaching kunnen we niet alleen jou, maar ook het bedrijf helpen te groeien. Onze coach is gedurende de opleiding jouw sparringpartner voor al jouw vragen en praktijkopdrachten. Tijdens de volledige opleiding bieden wij nog iets extra’s! Je maakt bij aanvang afspraken voor een aantal online 1-op-1 momenten met jouw coach. Je kunt dan opdrachten, lesstof en vragen mondeling bespreken. Voor zowel de opleiding als de losse cursussen geldt, dat de coach zich tijdens de eerste opdracht inleest in jouw bedrijf of jouw werkgever. De begeleiding is daarom ook sterk op de praktijk en realiteit gericht.

Zin om jouw kwaliteiten als online marketeer te ontdekken of te verfijnen?

Ga dan aan de slag met onze online marketing opleiding en wordt begeleid door een ervaren marketeer.

Wil jij meer informatie voor onze persoonlijke begeleiding?

Vul het formulier in en Daniela neemt contact met je op.